nowmag.gr

Σε διεθνή παίκτη στον τομέα του λογισμικού συντήρησης και επίλυσης τεχνικών προβλημάτων εξελίσσεται η Αtlantis Engineering ,η εταιρεία από την Θεσσαλονίκη που διαθέτει σε όλο τον κόσμο ολοκληρωμένες λύσεις για την αποτελεσματική οργάνωση τεχνικών τμημάτων.

Τα σαράντα τρία (43) νέα project, σε 10 χώρες, που ξεκίνησε εντός του 2023 η εταιρεία, αποτελούν το επιστέγασμα μιας 25ετούς πορείας με συνεχή αναπτυξιακό βηματισμό.

Οχήματα αυτής της καινοτόμου πορείας αποτελούν το ΑΙΜMS (σύγχρονο λογισμικό συντήρησης (CMMS / CAFM) για την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε τεχνικού τμήματος) και το SIBYL (αλγοριθμική ανίχνευση και πρόβλεψη σφαλμάτων, μέσω της ανάλυσης σημάτων από αισθητήρες). Δύο τεχνολογικά προηγμένες λύσεις, με έμφαση στην ευχρηστία που αποτελούν την συνεισφορά της Atlantis Engineering στο κοινό όραμα για «Βιώσιμη Συντήρηση».

Κορυφαίες συνεργασίες

Με αφορμή τη συμπλήρωση μιας ακόμη επιτυχημένης χρονιάς η οποία συμπεριλαμβάνει νέες συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η Αtlantis Engineering έδωσε στη δημοσιότητα την ετήσια ανασκόπηση των δράσεων και των συνεργασιών της για το 2023 παρουσιάζοντας παράλληλα τους πολύτιμους συνεργάτες και τις νέες καινοτομίες στα προϊόντα της.

Η ετήσια αυτή αναφορά συμπεριλαμβάνει τις νέες συνεργασίες και τα success stories των πελατών μας  στην εσωτερική αγορά όπως είναι αυτές με τις  Fibran, Sani/IKOS Group,ΒΙΚΟΣ,Porto Karras, ΔΕΔΔΗΕ, του Ομίλου Barilla κ.α. που κρατούν ζωντανή μια αλληλεπιδραστική σχέση και ενισχύουν τη δέσμευσή της για συνεχή ανάπτυξη.

Νέα ερευνητικά έργα

Με την ευκαιρία της 25ης επετείου, η Αtlantis Engineering ανατρέχει στα σημαντικότερα ορόσημα της, υπογραμμίζοντας τις στιγμές που καθόρισαν την εξέλιξη και την επιτυχία της. O CCO της Εταιρείας, Γιώργος Ευφραιμίδης, τόνισε πως τα σημεία που χαρακτηρίζουν την Atlantis Engineering είναι «η συνέπεια στο όραμα της για «Βιώσιμη συντήρηση που θα βελτιώνει τη ζωή κάθε ανθρώπου» και η συνεχή εμβάθυνση σε τεχνολογικές λύσεις που θα προσφέρουν αποτελεσματικά λογισμικά σε κάθε επαγγελματία της συντήρησης».

Σε αυτή την ανασκόπηση, αναδεικνύονται οι νέες τεχνολογικές δυνατότητες των συστημάτων της Αtlantis Engineering αλλά και όλα τα πρόσωπα πίσω από τις λύσεις όπως η ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης που αξιοποιεί τις τεχνολογίες αιχμής. Οι νέες ερευνητικές περιοχές εστίασης αφορούν κυρίως στον περαιτέρω εμπλουτισμό προηγμένων τεχνικών ανάλυσης για ανίχνευση και πρόβλεψη συμβάντων σε βιομηχανικά περιβάλλοντα με state-of-the-art τεχνικές βαθιάς μάθησης (transformers), την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων για ψηφιακούς βοηθούς (Digital Assistants) με εφαρμογή στη Βιομηχανία 4.0, καθώς και την εμβάθυνση σε τεχνολογίες που διευκολύνουν την κοινοχρησία δεδομένων και εξυπηρετούν τις ανάγκες των χώρων δεδομένων (data spaces) που δημιουργούνται σε διάφορους τομείς.

Απ’ αυτήν την καταγραφή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα βραβεία που απέσπασε η εταιρεία για τις καινοτομίες της, αλλά και η δράση των Atlantiers και κυρίως της Running Dream Team της Atlantis Engineering που συμμετείχε στον 11ο  Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο…

Αναλυτικά η ετήσια ανασκόπηση

Η Ετήσια Ανασκόπηση είναι πλέον διαθέσιμη στον ιστότοπο : https://heyzine.com/flip-book/atlantis-engineering-annual-report-2023 και αποτελεί έναν πλήρη οδηγό με τις δραστηριότητες , τις καινοτομίες και τα νέα από την ομάδα της Atlantis Engineering.

You May Like This